Četvrti poziv za WBAA projektne prijave

Drago nam je da vas obavijestimo da je otvoren Četvrti poziv za WBAA projektne prijave. Više informacija o pozivu i uslovima možete dobiti na: https://www.western-balkans-alumni.eu/the-4th-call-for-wbaa-projects-2021-is-open-2/. Zbog toga, WBAA tim organizira sesiju pitanja i odgovora za sve buduće projektne koordinatore (15.12.2021. u 17:00 CET – online).

Ako ste zainteresovani da čujete detalje, molimo Vas da popunite formular, te ćemo vas kontaktirati sa daljnjim detaljima!

https://forms.gle/1rxMKcBR8WrtTVkf8

Alumni asocijacija Zapadnog Balkana (Western Balkans Alumni Association) je regionalna asocijacija bivših studenata, te nastavnog i nenastavnog osoblja iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Kosova* i Srbije, koji su ostvarili međunarodnu mobilnost ili profesionalno usavršavanje u zemlji programa Erasmus+. Danas udruženje okuplja mnoge relevantne aktere na Zapadnom Balkanu kako bi se pobrinuli da se glasovi mladih ljudi u regionu čuju glasno i jasno. Tokom sesija i različitih formata koje redovno organizuju članovi WBAA za članove WBAA, pozivaju se stručnjaci iz različitih resora, stručnih oblasti i regiona da daju važne informacije o programima mobilnosti, stručnim obukama, organizacionim strukturama itd.

Više informacija je dostupno na: https://www.western-balkans-alumni.eu/